Rabu, 06 Mei 2009

ANTASARI AZHAR ....NIET SLIM

kind op het lichaam om te zien hoe de directe elektrische caddy .. eh .. eh ... niet .. trus-dipalakin resort ngedoor .....
Antasari Azhar kijkt niet slim / Bodoh, KOPLOK, sadist, BEGALISM, lukrake, hit-Adolescente HOOFDGEDING Cinta, Skenarionya kok zeer ondiep syehhh .....

W. wizard .... Commissarissen hebben een belangrijke positie of LARGE kolonel, voormalig politieagent kapolres sommige plaatsen maar ik gopblopk zeer Sjeik ...

Ik denk dat dit land niet werven mensen sedableg Antasari en WWizard, dus bikinlah skenarionya zo goed .... memangnya mensen niet te volgen .....


Politie gebracht Doelstelling ondertekend Antasari zaak
De politie wordt verwacht dat doel bij de behandeling van de moordzaak van de directeur van PT Rajawali Putra Banjaran (PRB) Nasruddin Zulkarnaen, naar verluidt met de voorzitter van de KPK non-actief, Antasari Azhar.

Onderzoeken en onderzoeken van deze gevallen is ook niet verwacht te verstoren van de werkzaamheden KPK instellingen. "We zijn zeer betrokken en zeer verbaasd. Maar welke wijze dan ook, de wet nog moet worden uitgevoerd. Politie moet objectief zijn in het onderzoek en van onderzoek", aldus lid van de Law Commission (Commissie III) DPR te Lukman Hakim Saifuddin Kompas.com, Zaterdag (2 / 5 ).

Hij herinnerde ook geen vonnis tegen Antasari, voordat de betrokken ambtenaar om informatie te verstrekken aan de politie.

Het plan, Antasari Akan ontmoeten om te bellen naar de politie te geven getuigenis volgende week maandag. "Laten we er genoeg tijd over rechtshandhaving, totdat eindelijk bekend wat verband Antasari en die zaak. Als bewezen correct (betrokken), dan krijgt de passende sancties wet", zei hij.

Antasari desactivering op als voorzitter van KPK, Lukman bekennen nog studie op basis van juridische actie. Zoals bekend is, de vergadering KPK leiders besloten hebben uit te schakelen Antasari dat voormalige ambtenaren in de Kejagung kan concentreren volledige probleem.

Gebaseerd op de gegevens van de Attorney General, Antasari werd omschreven als een verdachte in de moord zaak omdat zijn rol als intellectuele of dader brein achter de moord gepland was.

Huis voorzitter Pemberantasan Corruptie Commissie (KPK) Antasari Azhar, gelegen in het Mount Road Marbabu Blok A 13 nr. 2 Giri Loka, Bumi Serpong Damai (BSD), Tangerang City, gehouden de strenge plaatselijke politiefunctionarissen.

Journalisten van diverse media, zowel gedrukte en elektronische, die hebben gewacht een lange termijnen door satpam bewaken de ingang van het complex, zodat de "journalist" wordt gedwongen om te wachten buiten het complex.

Aantal satpam toegewezen complex is toegevoegd om op de drie mensen tot 25 personen. Echter, de satpam uiteindelijk nodigen verslaggevers naar een huis rond 21:20 Antasari WIB met het eerste record van de identiteit en laat de identiteitskaart.


Hidayat: Don't Politisasi Antasari zaak!
"Ik denk dat recht KPK leiders doen desactivering snel. Het is beter als de voorzitter opgevolgd volgens de wet op de KPK,"

Bepaling van de verdachten had politieke
Jakarta, KOMPAS.com - motor recht Antasari Azhar, Ari Yusuf Amir, de mate bepalen van de verdachte cliënt geladen met politieke vracht. Ari is de status van de levering betreuren door de verdachte van de procureur-generaal op de vrijdag. In feite is expliciet zei tegen hem dat Antasari voorzitter Pemberantasan Corruptie Commissie (KPK) is niet echt op gang in het geval van de directeur van PT Rajawali Banjaran Putra, Nasrudin Zulkarnaen.

"Wat hebben de bevoegdheid om het onderzoek en de bepaling van de status van de politie. Daarom hebben we sesalkan waarom er andere partijen die aangekondigd," zei Ari wanneer Kompas.com gevonden in Jakarta, Zaterdag (2 / 5).

Volgens Joseph Arie, Antasari echt weten wat de overledene Nasrudin en Sigid Haryo Wibisono, maar niet zelf weten hoe u met Antasari moord zaak.
Menyoal een SMS-bericht met de dreiging van Antasari dat beweerd door het slachtoffer, Ari zei, moet worden bewezen.
"Met welk recht hebben de sms, en of het correct is Antasari. Gedurende deze tijd heb ik net al zei, zei ze. Later, als reeds gevestigde, maar we kunnen praten," zei hij.
Arie voeg ook de resten ondergaat het proces van onderzoek. "Nee niets, alleen maar omdat we het juridische proces is zo," zei hij.


KOMPAS.com - Outbound in Gunung Mas, Cisarua, Bogor, West Java, vrijdag (3 / 4) en is waarschijnlijk tussen de laatste herinneringen van de journalisten met de voorzitter van de Pemberantasan Corruptie Commissie (KPK), Antasari Azhar. Op dat moment, dus vertrouwd Antasari Azhar chatten met journalisten die onder de dag-tot-dag in de KPK. In feite is hij zong en berduet met een van de journalisten van de National Journal, Okky.

Wanneer berduet met Okky, hij zingt een lied getiteld "Don't have a liggen in tussen ons." Hoewel Okky stemming "zeer goed" als berduet met Antasari, collega's en journalisten KPK leiders en medewerkers die op deze locaties was lachen.

Na het zingen, begon hij serieus te praten over hoe de dekking van de instelling die dipimpinnya. In die tijd, vele collega-journalisten teleurgesteld, gehoor besluit. Maar het is inderdaad overeen te komen en zijn niet toegestaan. KPK is een besluit dat een deur. Hoewel verslaggevers en betwist de beslissing tot weigering, maar nog steeds nutteloos. Dit is omdat de leiders niet willen geven informatie of bevestigd door de journalist.

"Ik wil iedere communicatie in de KPK via een deur die mij of KPK woordvoerder (Johan Budi, red). Niet een leider niet mag worden via de andere, maar ik ben bang dat er verschillende verklaringen van de leiders en de leiders van de andere, uiteraard zal maken mensen zich laten afleiden, "zei Antasari die tijd. Volgens hem, als Johan Budi geen informatie kunnen geven, op aanbeveling van of uit Johan Budi vervolgens de journalist kunnen vragen om informatie of een bevestiging met de andere leiders van de KPK.

Sommige dingen zijn ook besproken in de vergadering. Een daarvan is de aankondiging van de nieuwe verdachte gevallen van vermeende corruptie in het ministerie van Manpower en transmigratie (Depnakertrans). Hoewel er een nieuwe verdachte, maar nog steeds geweigerd Antasari Azhar aangekondigd de naam. Hij laat zijn naam, op maandag (6 / 4). Daarnaast had hij ook de journalisten te vragen wat het verschil tussen de getuigen, verdachten en terpidana. Antasari benoemen Vika, journalisten van de Online wet voor. Dankbaar, Vika gezegd kan deze vraag juist en correct, zodat journalisten zijn niet verlegen met de voorzitter.

Na het interview, dat hij zaterdag op de achterbank te treden tot de journalisten. Er leek te hebben de afstand tussen de geboorte van de mannelijke afgestudeerden van de Universiteit van Sriwijaya journalisten die nacht. Hij vertelt hoe de KPK om een aantal gevallen van corruptie. Daarnaast gaf hij ook een aantal adviezen aan journalisten die met haar praten, vooral over de problemen van het leven. Antasari ook menyempatkan zelf te erkennen dat, terwijl de journalist was niet bekend bij het ook. Dus, de sfeer leek te hebben nacht vol van vertrouwdheid. Echter, niet een journalist als zijn naam niet duik terwijl minumair.

De sfeer is nog steeds gebruikt om het nieuws zo veel mogelijk waardevolle kennis en ervaring. Maar de nacht snel en wanneer het tijdstip van middernacht, Antasari ook afscheid. Hij zei dat moeten onmiddellijk worden teruggestuurd naar Jakarta omdat er iets heel belangrijks. "Niet als ik naar huis gaan betekent dat je verdriet, ik wil deze sfeer van de andere keer kunnen we weer opnieuw. Hier zitten bij elkaar en delen verhalen met vrienden-vrienden. Ik ben hier niet als voorzitter van de KPK, maar als vrienden die willen foreverglo vriend," Antasari gezegd.

Vóór het verlaten van de uitgaande locatie, in het geval dat de nacht is benigne, had ook Antasari foreverglo aan journalist. Curhatnya een beetje meer over het werk zo zwaar als de voorzitter van de KPK. Maar hij vraagt de journalist niet te schrijven in het nieuws, maar opgeslagen in de lever en oplossingen bieden. "Dit is off the record, ik ben niet ik heb geschreven, ik wil zijn vrienden niet alleen zoeken naar nieuws over de KPK, maar kan een vriend en sharring met ons", zei hij.

Niet worden verondersteld verloop van drie weken later, de journalisten horen dat de geboorte van mannen Pangkal Pinang, Bangka Belitung wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord geval van de directeur van PT Rajawali Banjaran Putra, Nasrudin Zulkarnaen. Netwerk Persda stuur een bericht naar haar werd op zaterdag (2 / 5) middag. Hij stuurt ook een bericht naar collega reporters de gebruikelijke dekking op KPK Persda door de inhoud te danken collega's en ik bid dat Allah SWT is de beste show voor ons en het land.

2 komentar:

Blog Watcher mengatakan...

CINTA BIRAHI ANTASARI

Antasari Azhar memang fenomenal. Menyala bagai api, melompat dari hati, membakar hangus koruptor lalu jatuh, menghilang menjadi abu. Hancur nama dan karirnya. Dia tersangka aktor intelektual pembunuhan Nasrudin, dengan latar cinta segitiga.


Benarkah pembunuh Nasrudin adalah Antasari??!!


Lepas dari persoalan pro dan kontra persoalan itu, ini adalah hasrat permasalahan cinta.

Cinta... selalu menghidangkan suatu madah tersendiri di segala lapisan masyarakat. Cinta selalu menguak rahasia alam dan misteri keabadian. Seperti tertulis dalam kisah Julius Caesar-Cleopatra, Bill Clinton-Monica Lewinski, Yahya Zaini-Maria Eva, Al Amin-Eifel, kini Antasari-Rani, semua berlatar belakang cinta.


Cinta telah membutakan mata meraka. Bagai setangkai mawar mekar indah, namun disekelilingnya dibangun pagai berduri. Mereka membabat habis pagar itu tanpa membiarkan ia berjalan dalam prosesi cinta.


Dari semua permasalahan,cinta selalu menampakkan fragment kekakuan, tiap-tiap segi permasalahan cinta membawa derita, memojokkan manusia menuju kehidupan yang serba fana.

Julius Cesar akhirnya hidup sendiri ditinggal mati Cleopatra, Al-amin dihukum 10 tahun penjara kemudian bercerai dengan kristina. Kini Antasari membunuh Nasrudin dengan latar cinta pula

Berkaca dari permasalahan itu semua, Mungkin kita harus belajar kembali apa itu cinta??!! seorang pujangga Yunani, Plato pernah berkata, bahwa cinta yang murni adalah cinta yang bebas dari pengaruh nafsu kekelaminan. Ajaran cinta ini dikatakan olehnya cinta para Dewata.

Pertanyaan besar dalam diri kita. Akankah kita harus kembali mengamalkan yang telah lama punah itu??!!

mudupock mengatakan...

Very happy I found your site. Will note it and return for more info.

order cialis