Jumat, 12 Juni 2009

Hate στην αποσύνθεση

Hate στην αποσύνθεση

Μια μητέρα Καθηγητών νηπιαγωγείο (ΤΚ) να δημιουργήσει ένα "Παιχνίδια". Μητέρα Καθηγητών λένε κάθε μαθητής να φέρει μία διαφανή πλαστική σακούλα από πατάτες και 1 φρούτο. Κάθε γεώμηλο δόθηκε το όνομα με βάση το όνομα του τρώγλη, έτσι ώστε το ποσό της πατάτας δεν διευκρινίζεται πόσα ... ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που τρώγλη.

Από την ημέρα που συμφωνήθηκε κάθε φοιτητή θέτουν σε μια πλαστική σακούλα με πατάτες. Υπάρχει ένας αριθμός 2, υπάρχει ακόμη και 3 είναι 15.
Όπως και οι καθηγητές τους κάθε πατάτας κατάλληλη ονομασία που έχει δοθεί το όνομα του τρώγλη. Οι μαθητές θα πρέπει να φέρει μια πλαστική σακούλα που περιέχει τις πατάτες είναι μόνο στο μέτρο που υπερβαίνουν, ακόμη και στην τουαλέτα και αν, για 1 εβδομάδα.

Ημέρα της αλλαγής της ημέρας, πατάτες γεώμηλο σήψης άρχισε, οι φοιτητές άρχισαν να διαμαρτύρονται, πόσο μάλλον να φέρει 15 κομμάτια τα γεώμηλα, εκτός από τη βαριά οσμή δεν είναι νόστιμο.

Μετά την 1η ημέρα νηπιαγωγείο σπουδαστές αισθάνονται ανακούφιση γιατί
ταλαιπωρία τους θα λήξει σύντομα.

Μητέρα Δάσκαλος: "Πώς μπορώ να σας φέρει πατάτες σήψης της πατάτας για 1 εβδομάδα;"

Καταγγελία από το νηπιαγωγείο φοιτητές, και σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα να πατάτες γεώμηλο είναι σάπιο, όπου και αν πηγαίνουν.

Οι καθηγητές, επίσης, να εξηγήσει ποια είναι η έννοια του "παιχνίδι" που κάνουν.

Μητέρα Καθηγητών: "Αυτό ήταν το μίσος που έχουν πάντα-λαμβάνουν όταν δεν μπορούμε να συγχωρήσω τους άλλους. Δεν είναι άνετα να σαπίσει πατάτες όπου εμείς θα πάμε. Αυτό είναι μόνο 1 εβδομάδα. Τι γίνεται στην περίπτωση που μας προσφέρει τη διάρκεια της ζωής του μίσους; Επιπλέον, με 15 πατάτες, δεν θα είναι βολικό ... "

(Συντάκτης: Άγνωστο

Tidak ada komentar: